Logo

Akcionarsko Društvo

Aerodromi
CRNE GORE

Dobro Došli

Aerodromi Crne Gore - "Brend Leader 2017" 
07.04.2017

Aerodromi Crne Gore dobitnici su nagrade "Brend Leader 2017" na biznis konferenciji TIL 2017, održanoj u Beogradu. Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Milovan Djuričković istakao je da je nagrada priznanje za sve što je do sada postignuto ali da je doživljava i kao podsticaj za bolje rezultate u budućnosti.

Nagrada „Brand Leader“ se dodeljuje već 10 godina u cilju afirmacije najistaknutijih
kompanija, institucija i pojedinaca koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište.

Na konferenciji čija je tema bila "Transport i logistika Jugoistočne Evrope", izvršni direktor
Milovan Djuričković je predstavio razvoj i rezultate Aerodroma Crne Gore kao i strateške ciljeve u narednom periodu.

Biznis konferencija TIL 2017 okupila je predstavnike preko 150 kompanija iz Jugoistočne
Evrope a jedan od pokrovitelja je i Evropska Unija.

 

WIZZ AIR - PODGORICA-BUDIMPEŠTA
03.04.2017

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, pokrenula je 3.aprila novu liniju kojom će povezati Podgoricu sa mađarskom prijestonicom, Budimeštom. Nova niskotarifna linija, sa povoljnim redom letenja i dva polaska sedmično omogućava putncima iz Crne Gore povoljne mogućnosti da upoznaju veličanstvenu mađarsku prijestonicu, kao i da otputuju dalje do 61 destinacije širom Evrope, koje su dostupne u okviru WIZZ-ove mreže niskotarifnih linija iz Budimpešte. Putnici koji planiraju svoj odmor ili vikend posjetu Budimpešti ili nekim drugim destinacijama mogu već sada kupiti karte preko sajta www.wizzair.com uz najpovoljnije cijene koje se kreću već od 14,99 evra*.

Nova linija do Budimpešte koja je jedina direktna veza između dvije države, podstaknuće razvoj turizma i uspostaviti važnu trgovačku i poslovnu vezu i ohrabriti investitore da ulažu u Crnu Goru. Putnici iz Crne Gore sada mogu da uživaju u prelijepoj Budimpešti, gradu sa izuzetnom istorijom, čuvenom kuhinjom, blistavom arhitekturom i fenomenalnim pejzažima. Uz to, putnicima iz Crne Gore će biti omogućeno da preko Budimpešte putuju dalje, do 61 destinacije u 28 zemalja koje se nalaze u mreži linija Wizz Air-a iz Budimpešte.

Wizz Air je prva low-cost (niskotarifna) avio-kompanija koja je počela da leti iz Crne Gore u avgustu 2016. sa dvije linije do Minhen-Memingena i Milana (Malpensa). Linija od Budimpešte do Podgorice predstavlja najnovije širenje inače rastuće mreže linija Wizz Air-a na Zapadnom Balkanu i potvrđuje posvećenost avio-kompanije Crnoj Gori.

Wizz Air nudi jeftine karte na letovima ne samo u Evropi već i dalje, do ukupno 140 destinacija u 42 zemlje, a putnike će na svakom letu dočekati profesionalno osoblje i leteće avionom koji pripada jednoj od najmlađih flota u Evropi koju čini 79 aviona, od kojih je 16 najmodernijih ultra-efikasnih Airbusovih A321 sa kapacitetom od 230 sjedišta. Skoro 23 miliona putnika u 2016. je moglo da uživa u jeftinim kartama Wizz Air-a i odličnoj usluzi tokom leta.

WIZZ AIR-OVA NAJNOVIJA LINIJA IZ PODGORICE
 

Destinacija

Danima

Počev

Cene od*

Budimpešta

do 7. aprila:

ponedjeljak, petak

3. april 2017.

EUR 14.99

od 8. aprila:

srijeda, nedjelja

 

 

Sorina Ratz, menadžer za odnose sa javnošću Wizz Air-a je izjavila: "Oduševljeni smo što možemo da proslavimo još jedan značajan događaj u Crnoj Gori, kada pokrećemo jedinu direktnu liniju između Crne Gore i Mađarske. Naglasivši našu posvećenost Crnoj Gori, nova linija koju uspostavljamo između Podgorice i Budimpešte će pružiti još više mogućnosti za jeftinim putovanjima, otkrivanjem prelijepe Budimpešte, zajedno sa 61 drugom destinacijom širom Evrope koje su dostupne preko Wizz Air-ove mreže linija iz ovog grada. Direktna linija će podstaći dolazak turista u dinamičan glavni grad Crne Gore i podstaći će razvoj poslovnih veza između dvije zemlje. Radujemo se što ćemo raditi zajedno sa Aerodromima Crne Gore na stvaranju još povoljnijih mogućnosti za naše putnike. Naš posvećeni tim profesionalaca se raduje dočeku putnika na naše letove iz Podgorice, koji će moć da uživaju u najjeftinijim cijenama karata, jednostavnim sistemom rezervacija i izvanrednom putničkom iskustvu tokom leta.

Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma je saopšteno: „Pozdravljamo odluku Vlade Republike Mađarske da podrži uvođenje letova na relaciji Budimpešta-Podgorica i uvjereni smo da će ova avio-linija, čija realizacija je planirana tokom IATA ljetnje sezone rezultirati rastom broja turista i noćenja sa ovog tržišta, te u krajnjem novim prihodima državi i turističkim i ugostiteljskim poslenicima. Ovo je svakako još jedan korak naprijed ka boljoj dostupnosti i povezanosti Crne Gore, te korak ka daljem smanjenju sezonalnosti naše desetinacije, što je jedan od strateških ciljeva crnogorskog turizma.“

Milica Babić, savetnik za odnose sa javnošću generalnog direktora Aerodroma Crne Gore je izjavila:" Aerodromi Crne Gore su srećni što imaju još jednu liniju Wizz Air-a. Linija Podgorica - Budimpešta - Podgorica je važna ne samo za razvoj crnogorskog turizma već i za podsticaj boljim ekonomskim vezama između Crne Gore i Mađarske. Veoma smo zadovoljni što naš partner Wizz Air razvija svoju mrežu linija i što povezuje Crnu Goru sa evropskim gradovima."

 

Ljetnji red letenja 2017
03.04.2017

Za period realizacije avio saobraćaja u skladu sa ljetnjim redom letenja, koji je na snazi do 28.oktobra tekuće godine, na aerodromima Podgorica i Tivat  u skladu sa pristiglim najavama se očekuje značajan porast obima sobraćaja.

Osim tradicionalnog povećanja frekfencije letova u redovnom  saobraćaju prema Rimu, Istanbulu, Beču, Frankfurtu, Beogradu, Cirihu zastupljene će bit i neke nove destinacije.

Sa aerodroma Tivat su, nakon zimske pauze, ponovo uspostavljeni letovi britanske aviokompanije Easy Jet za Mančester. Aviokompanije Thomas Cook Airlines i TUI Fly Belgium će takođe sa aerodroma Tivat  prevoziti putnike za Brisel dok će aviokompanija Transavia France povezivati Tivat i Podgoricu sa glavnim gradom Francuske.

Israir će direktno činiti dostupnim Crnu Goruputnicima sa Bliskog Istoka  otpočinjući letove iz Tel Aviva za Tivat i Podgoricu. Sa aerodroma Tivat   će u narednom periodu  biti uspostavljeni  direktni letovi za Dubai, Rim, Veronu, Diseldorf, Ženevu, Brest, Sofiju, Burgas. Sa druge strane  grčka aviokompanija Aegean Airlines,  će počevši od juna, dva puta sedmično povezivati Podgoricu i Atinu, dok će Wizz Air u aprilu , osim letova za Memingen i Milano,  uvesti letove za Budimpeštu.

Ryanair će  takođe u aprilu  osim već duže vremena prisutnih letova za London,Brisel i Berlin uspostaviti saobraćaj na relaciji  Podgorica – Stokholm.

Poljski nacionalni avioprevoznik LOT će premijerno ,zajedno sa kompanijama koje su i prethodnih godina bile prisutne Travel Servis i Enter air, povezati glavni grad Crne Gore sa Varšavom.

Ukratko aerodrom Podgorica će tokom narednih šest mjeseci biti povezan sa otprilike 40 destinacija a slična brojka  važi i  za aerodrom u Tivtu.

 

Fly Dubai leti za Crnu Goru
20.02.2017

 

Najveća lowcost kompanija sa Bliskog Istoka Flydubai, zvanično je najavila tri nove destinacije za predstojeću ljetnju sezonu, među kojimaje i Crna Gora. Prvi let na liniji Dubai-Tivat- Dubai planiran je za 23. jun a letovi će se obavljati do 25. septembra.

Zahvaljujem državnim i turističkim poslenicima na profesionalnom tretmanu i ophođenju, kao i odličnim viznim uslovima za stanovnike UAE-a i zemalja Golfa uopšte“, istakao je izvršni direktor kompanije Flydubai Ghaith Al Ghaith.

Iz kompanije su naveli da su se odlučili na otvaranje novih linija jer raste interes za novim, atraktivnim, autentičnim destinacijama, kada su u pitanju putnici sa Bliskog Istoka jer oni žele nove atraktivne lokacije za odmor na plaži ili istraživanje.

Prvi „vazdušni most“ između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Crne Gore uspostavljen je nakon promotivnog čarter leta 3. oktobra 2016. godine na relaciji Dubai -Tivat.

 

RED LETENJA ZA IATA SEZONU ZIMA 2016
07.10.2016

Red letenja za IATA sezonu zima 2016 na Aerodromima Podgorica i Tivat otpočinje sa primjenom u nedjelju, 30. oktobra 2016. godine i primjenjivat će se narednih 6 mjeseci, zaključno sa 25. martom 2017. godine. Ističemo da trenutni podaci o redu letenja su u skladu sa pristiglim informacijama od avio-prevoznika  te da  za vrijeme trajanja sezone zadržavaju pravo izmjene reda letenja.


 

Berlin - Podgorica | Nova linija RYANAIR 

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, od 4. septembra saobraća na relaciji Podgorica – Berlin „Schönefeld“. Letovi će se obavljati dva puta sedmično, četvrtkom i nedjeljom a početna cijena avio-karte je 14,99 Eura. Letovi su danima:
- četvrtkom, sa najavljenim slijetanjem u Podgoricu - 09:30h i polijetanjem u 09:55h.
nedeljom
  
slijetanje u 10:10h
  polijetanje u 10:35h

 

 
 
 
 
Prilikom obilježavanja otvaranja nove linije, direktorica marketinga i prodaje za Istočni Mediteran Ryanair-a, gđa Chiara Ravara iz Ryanair-a izjavila je:
 
„Ryanair se raduje startu nove linije iz Podgorice za Berlin i zato što može ponuditi još mogućnosti putnicima iz Crne Gore da otkriju više evropskih destinacija. Putnici i posjetioci iz Crne Gore mogu izabrati neki od dva leta nedjeljno na relaciji Podgorica-Berlin.”
 
U ime Aerodroma Crne Gore, savjetnica izvršnog direktora Milica Babić je naglasila da su Aerodromi Crne Gore ponosni zbog otvaranja nove linije Podgorica-Berlin-Podgorica kao i da kompanija očekuje značajan broj gostiju iz Njemačke. „Takodje smo zadovoljni i što crnogorski gradjani sada imaju priliku da lakše dodju do Berlina. Ovo je treća linija Ryanair-a i nadamo se da će dobra saradnja sa tom kompanijom biti nastavljena kao i  da će u budućnosti biti prostora za povezivanje Crne Gore sa još nekoliko evropskih destinacija“,istakla je Babić


Jubilej ,10 godina od otvaranja nove zgrade Aerodroma Podgorica

 

Aerodromi Crne Gore proslavili su 10 godina od otvaranja novog Aerodroma Podgorica. U tom periodu zabilježen je rast prometa putnika za preko milion a uspostavljanjem novih parnerskih odnosa sa renomiranim aviokompanijama, Crna Gora je sada povezana sa preko 40 evropskih destinacija. Na press konferenciji povodom jubilija Aerodroma Crne Gore izvršni direktor Milovan Đuričković istakao je da se impozantni rezultati ogledaju se u vođenju adekvatne poslovne i komercijalne politike, konkuretnosti cijena i podsticajnim mjerama.

On je podsjetio da su aerodromi u Podgorici i Tivtu preuzeti 2003. godine u veoma lošem stanju, zapušteni i bez vizije razvoja. 

„Od preuzimanja aerodroma do danas, kompanija u kontinuitetu posluje uspješno, što podrazumijeva redovno izmirivane obaveza prema zaposlenima, državi, dobavljačima i kreditorima“, naveo je Đuričković. 

Ministar saobraćaja i pomorstva, Ivan Brajović, kazao je da kompanija Aerodromi Crne Gore u kontinuitetu bilježi pozitivne poslovne rezultate, čime je pokazala da je najbolji ishod referenduma iz 2006. godine. 

„Izgrađena je nova zgrada na aerodromu u Podgorici i proširena terminalna na aerodromu Tivat. Jedna od najuspješnijih kompanija je uzela sudbinu u svoje ruke. Tako je pokazala da iako je u 100-odstotnom vlasništvu države, može da bude uspješna“, rekao je Brajović.

Otkako su Aerodromi Crne Gore preuzeti od JAT-a imovina kompanije je uvećana 4 puta, a zabilježeni su i pozitivni rezultati kada je u pitanju broj putnika. Na novom početku, godišnji promet putnika bio je 600 hiljada. Sada je ih je preko milion više. 2003-će godine imali smo 2 redovne i desetak čarter linija. Sada imamo 10 redovnih i više od 40 čarter linija.

Od preuzimanja Aerodroma Crne Gore, opsluženo je preko 14,8 miliona putnika. Kontinuirani rast saobraćaja nastavljen je i u 2016-oj godini. U prva četiri mjeseca zabilježen je rast saobraćaja od 5,7 odsto, od čega na aerodromu Podgorica 7 odsto, a u Tivtu 3,1, odsto. U predstojećoj sezoni očekuje se rast saobraćaja na erodromu u Tivtu od preko 15 odsto.


 

RED LETENJA ZA IATA SEZONU LJETO 2016

Red letenja za IATA sezonu ljeto 2016 na Aerodromima Podgorica i Tivat primjenjuje se od nedjelje,  27.marta 2016. godine i primjenjivat će se narednih 6 mjeseci, zaključno sa 29.oktobrom 2016. godine. Trenutni podaci o redu letenja su u skladu sa dobijenim informacijama od avio-prevoznika , a avio-kompanije zadržavaju pravo izmjene reda letenja za vrijeme trajanja sezone. 
 

"Tajne Crne Gore" na Aerodromu Podgorica

Projekat "Tajna Crne Gore" (“The Secret of Montenegro”) prvi put je predstavljen na Aerodromu “Podgorica” kada je na iznenađenje svih,  klapa “Alata”, skrivena među putnicima, iznenadno zapjevala pjesmu “Crnom Gorom”, a ubrzo se pojavio i “Stars string” kvartet, čiji su članovi zasvirali tango. Na taj način, po prvi put u Crnoj Gori organizovana je flash mob serija.

"Projekat je podržan  od strane Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva turizma Crne Gore, koji promovišu najbolje vrijednosti Crne Gore, a među njima upravo energiju života i ljepote zemlje. Puna podrška stigla je i od aerodroma Podgorica, čiji menadžment je sa zadovoljstvom prihvatio da aerodrom bude dio ovakve promocije Crne Gore.

Svi koji su se zatekli na aerodromu “Podgorica” imali su priliku da prisustvuju prvom muzičkom spektaklu, koji će se u narednom periodu odvijati na različitim lokacijama Crne Gore, u cilju promocije muzike, plesa, kulture i turizma Crne Gore.

Izvođenja će biti iznenađenje za mnoge u Crnoj Gori. Svaki iznenadni nastup biće priča za sebe, sa originalnim konceptom, a finalni događaj je Tajna po kojoj će Crna Gora biti dugo pamćena.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Ryanair - nagrada za 100-hiljaditog putnika iz Podogrice

 

Kompanija Ryanair u četvrtak 10. septembra 2015. , nagradila je 100-hiljaditog putnika iz Podgorice.

Nagradu, dvije besplatne karte na liniji Brisel Podgorica, jubilarnom putniku Aldini Ličini iz Bara, uručio je direktor marketinga i prodaje Ryanaira za Rumuniju, centralnu i istočnu Evropu Denis Barabas. 

Ovo je bilo baš lijepo iznenađenje za kraj odmora. Javili su mi da sam stohiljaditi putnik i da sam dobila nagradu. Često putujem Ryanairom i dobro je što ima liniju za Crnu Goru“, rekla je Ličina koja se sa širom porodicom vraća sa odmora u Luksemburg gdje živi i radi. Barabas je saopštio da Ryanair bilježi veliko interesovanje za linije iz Podgorice s obzirom da su putnici iz Crne Gore odlično prihvatili tu avio-kompaniju. Trenutno u Podgorici održavaju dvije linije ka Briselu i Londonu, osam letova sedmično, preko 30.000 putnika godišnje i 100.000 putnika za dvije godine.


 
Edelweiss  - Povratna karta do Ciriha 120 €

 

Švajcarska avio kompanija Edelweiss uvela je 09.07.2015. liniju na relaciji Cirih-Podgorica-Cirih, a cijena povratne karte u ekonomskoj klasi iznosi 120 eura. Direktor kompanije Swiss International Air Lines u Austriji i centralnoj i istočnoj Evropi Bernhard Wodl kazao je da će avion Airbus A320 na liniji Cirih-Podgorica-Cirih saobraćati tri puta sedmično.

"Ovaj let će predstavljati pogodnost ne samo za stanovnike koji vode porijeklo iz Crne Gore, već i za državljanje Švajcarske koji žive u Crnoj Gori", rekao je Wodl.

 

 

Nova pravila za ručni prtljag

Ručni prtljag mora biti prijavljen na šalteru za registraciju putnika i prtljaga. Detaljnu listu zabranjenih predmeta i opasnih materija pogledajte ovdje  , mjere bezbjednosti za tečnosti u ručnom prtljagu možete pogledati ovdje

 
  
 
Molimo da upakujete Vaš ručni prtljag u skladu sa ovim propisanim mjerama, prije dolaska kod nas. U suprotnom po dolasku na bezbjedonosnu kontrolu neće Vam biti dozvoljeno da zabranjene i nepropisno upakovane predmete, materije i tečnosti unesete u putničku kabinu. Sve zabranjene predmete ili veće količine tečnosti od dozvoljenih će te morati odložiti u namjenske kontejnere.

 

11 godina AERODROMA CRNE GORE

22.07.2014.godine “Aerodromi Crne Gore”AD tradicionalno obiljezavaju svoj jubilej - 11 godina postojanja .


Aerodrom TIVAT - Porast prometa

Na  aerodromu  Tivat ,posmatrano od početka godine do 20. jula 2014. godine  promet putnika je veći za 11%  a promet aviona za 6% od prometa  u odnosu na isti period u 2013. godini

 

Rayan leti i za London

Ryanair, najveca evropska niskobudzetna aviokompanija, nakon linije Brisel (Charleroi)-Podgorica, 1.04. uvela je liniju London (Stansted)-Podgorica.

Na ovim letovima do kraja ljetnjeg reda letenja ocekuje se blizu 40.000, putnika, sto predstavlja znacajno povecanje u odnosu na broj putnika koji je ova kompanija prevezla u toku prosle godine.

Letovi za Brisel realizuju se ponedjeljkom i cetvrtkom, a letovi za London utorkom i subotom. 


Tivat, nove čarter kompanije za sezonu 2014


Avio kompanije koje po prvi put realizuju čarter letove na/sa ap Tivat:

-      Atlantic Airways sa Farskih Ostrva
-      Azerbaijan Airlines iz Azerbejdžana
-      Norwegian Air Shuttle, Norveška
-      B&H Airlines , Bosna i Hercegovina
-      YanAir , Ukraina
-      Dart Airlines, Ukrajina

 kao i sledeće kompanije sa manjim brojem letova (3-4 dolaska)

-      White Airways, Portugalija
-      Volotea, Španija
-      Enter Air, Poljska
-      Kosmos , Rusija


"Aerodromi Crne Gore" postali Akcionarsko Drustvo

Vlada Crne Gore je na sjednici od 25.jula 2013.godine,donijela odluku o osnivanju jednoclanog akcionarskog drustva za usluzne djelatnosti u vazdusnom saobracaju “Aerodromi Crne Gore”AD

Sjediste  uprave Drustva je na Aerodromu Podgorica


 

 

Aerodrom
PODGORICA
14°
odlasciDolasci
Broj leta
Grad
Plan.
Promj.
JU170
Kompanija: AIR SERBIA
Broj Leta: JU170
Dolazak iz: Beograd
Planiran: 07:50 Novo vrijeme: 07:55
Status: Sletio
Beograd
07:50
07:55
TK1085
Kompanija: TURKISH AIRLINES
Broj Leta: TK1085
Dolazak iz: Istanbul
Planiran: 08:55 Novo vrijeme: 09:00
Status: Očekivano
Istanbul
08:55
09:00
YM101
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM101
Dolazak iz: Beograd
Planiran: 09:30
Status: -
Beograd
09:30
-
W64902
Kompanija: WIZAIR
Broj Leta: W64902
Dolazak iz: Milan
Planiran: 09:35
Status: Na vrijeme
Milan
09:35
-
AZ558
Kompanija: ALITALIA
Broj Leta: AZ558
Dolazak iz: Rome
Planiran: 11:30
Status: -
Rome
11:30
-
YM991
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM991
Dolazak iz: Rome
Planiran: 14:00
Status: -
Rome
14:00
-
OS727
Kompanija: AUSTRIAN AIRLINES
Broj Leta: OS727
Dolazak iz: Vienna
Planiran: 14:20
Status: -
Vienna
14:20
-
odlasciOdlasci
Broj leta
Grad
Plan.
Promj.
YM100
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM100
Destinacija: Beograd
Planiran: 07:30 Novo vrijeme: 07:29
Status: Odletio
Beograd
07:30
07:29
JU171
Kompanija: AIR SERBIA
Broj Leta: JU171
Destinacija: Beograd
Planiran: 08:35 Novo vrijeme: 08:44
Status: Odletio
Beograd
08:35
08:44
TK1086
Kompanija: TURKISH AIRLINES
Broj Leta: TK1086
Destinacija: Istanbul
Planiran: 09:50
Status: Čekiranje
Istanbul
09:50
-
W64901
Kompanija: WIZAIR
Broj Leta: W64901
Destinacija: Milan
Planiran: 10:05
Status: Čekiranje
Milan
10:05
-
YM990
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM990
Destinacija: Rome
Planiran: 10:20
Status: Čekiranje
Rome
10:20
-
YM234
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM234
Destinacija: Paris
Planiran: 10:20
Status: Čekiranje
Paris
10:20
-
AZ559
Kompanija: ALITALIA
Broj Leta: AZ559
Destinacija: Rome
Planiran: 12:10
Status: -
Rome
12:10
-
Aerodrom
TIVAT
14°
odlasciDolasci
Broj leta
Grad
Plan.
Promj.
JU180
Kompanija: AIR SERBIA
Broj Leta: JU180
Dolazak iz: Belgrade
Planiran: 09:20 Novo vrijeme: 09:10
Status: Na vrijeme
Belgrade
09:20
09:10
YM201
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM201
Dolazak iz: Belgrade
Planiran: 10:20
Status: -
Belgrade
10:20
-
JO909
Kompanija: JET TIME
Broj Leta: JO909
Dolazak iz: Oslo
Planiran: 11:50 Novo vrijeme: 12:00
Status: Na vrijeme
Oslo
11:50
12:00
GH925
Kompanija: GLOBUS AIRLINES
Broj Leta: GH925
Dolazak iz: Moscow
Planiran: 14:30
Status: -
Moscow
14:30
-
JU182
Kompanija: AIR SERBIA
Broj Leta: JU182
Dolazak iz: Belgrade
Planiran: 14:45
Status: -
Belgrade
14:45
-
SU2050
Kompanija: AEROFLOT
Broj Leta: SU2050
Dolazak iz: Moscow
Planiran: 17:30
Status: -
Moscow
17:30
-
YM203
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM203
Dolazak iz: Belgrade
Planiran: 19:20
Status: -
Belgrade
19:20
-
odlasciOdlasci
Broj leta
Grad
Plan.
Promj.
YM200
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM200
Destinacija: Belgrade
Planiran: 08:10 Novo vrijeme: 09:00
Status: Kasni
Belgrade
08:10
09:00
JU181
Kompanija: AIR SERBIA
Broj Leta: JU181
Destinacija: Belgrade
Planiran: 10:05
Status: Čekiranje
Belgrade
10:05
-
JO9910
Kompanija: JET TIME
Broj Leta: JO9910
Destinacija: Aalborg
Planiran: 12:50
Status: -
Aalborg
12:50
-
JU183
Kompanija: AIR SERBIA
Broj Leta: JU183
Destinacija: Belgrade
Planiran: 15:15
Status: -
Belgrade
15:15
-
GH926
Kompanija: GLOBUS AIRLINES
Broj Leta: GH926
Destinacija: Moscow
Planiran: 15:30
Status: -
Moscow
15:30
-
YM202
Kompanija: MONTENEGRO AIRLINES
Broj Leta: YM202
Destinacija: Belgrade
Planiran: 17:10
Status: -
Belgrade
17:10
-
SU2051
Kompanija: AEROFLOT
Broj Leta: SU2051
Destinacija: Moscow
Planiran: 18:30
Status: -
Moscow
18:30
-
Novosti
pogledajte sve

Nagrada za Aerodrome Crne Gore
Wizz air Podgorica-Budimpešta
Ljetnji red letenja 2017
Fly Dubai leti za Crnu Goru
Red letenja za zimu 2016
Nova linija RYANAIR - Berlin
Jubilej Aerodroma Podgorica