Select Page

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, od 4. septembra saobraca na relaciji Podgorica – Berlin „Schönefeld“. Letovi ce se obavljati dva puta sedmično, cetvrtkom i nedjeljom a pocetna cijena avio-karte je 14,99 Eura. 

Letovi su danima:
– cetvrtkom, sa najavljenim slijetanjem u Podgoricu – 09:30h i polijetanjem u 09:55h.
– nedeljom
  
slijetanje u 10:10h
  polijetanje u 10:35h

 

 
 
 
 
Prilikom obilježavanja otvaranja nove linije, direktorica marketinga i prodaje za Istocni Mediteran Ryanair-a, gda Chiara Ravara iz Ryanair-a izjavila je: 
„Ryanair se raduje startu nove linije iz Podgorice za Berlin i zato što može ponuditi još mogucnosti putnicima iz Crne Gore da otkriju više evropskih destinacija. Putnici i posjetioci iz Crne Gore mogu izabrati neki od dva leta nedjeljno na relaciji Podgorica-Berlin.”
 
U ime Aerodroma Crne Gore, savjetnica izvršnog direktora Milica Babic je naglasila da su Aerodromi Crne Gore ponosni zbog otvaranja nove linije Podgorica-Berlin-Podgorica kao i da kompanija ocekuje znacajan broj gostiju iz Njemacke. „Takodje smo zadovoljni i što crnogorski gradjani sada imaju priliku da lakše dodju do Berlina. Ovo je treca linija Ryanair-a i nadamo se da ce dobra saradnja sa tom kompanijom biti nastavljena kao i  da ce u buducnosti biti prostora za povezivanje Crne Gore sa još nekoliko evropskih destinacija“,istakla je Babic
Skip to content