Select Page

Na Aerodrom Tivat, avionom Montenegro Airlinesa u 15:10 sletjela je milionita putnica, Ruskinja Nelia Belova. Nju su na aerodromu sačekali izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić sa saradnicima.

Milionitoj putnici uručen je poklon- vaučer za vikend u Hotelu Palas, koji je darovala Budvanska rivijera.

 

NELIA BELOVA: Ovo je zaista veliko iznenadjenje! Mnogo volim predivnu Crnu Goru i već peti put dolazim. Hvala puno na svemu, poklonima dočeku. Pamtiću ovo uvijek!

Ove godine milionitog putnika smo dočekali 12 dana ranije nego prethodne kada smo prvi put u istoriji imali tu priliku. S obzirom na kapacitete Aerodroma Tivat, to je izuzetan uspjeh i zato bih čestitao ne samo gospodji Belovoj, već prije svega zaposlenima na Aerodromu Tivat koji su i ove godine, naročito tokom ljetnje sezone odradili sjajan posao. Nastavljamo dalje sa radom i posvećenošću da se svaki naš putnik osjeća komforno i bezbjedno na našim aerodromima.

Do kraja idućeg mjeseca na Aerodromu Tivat imaćemo objekat koji će doprinjeti smanjenju gužvi, posebno u špicu sezone. S druge strane, naredne godine možemo da očekujemo i još bolje rezultate jer ćemo povećanjem kapaciteta biti spremni da dočekamo još vei broj vazduhoplova i putnika.

Danilo Orlandić

Izvršni Direktor, Aerodromi Crne Gore

Direktor Orlandić je najavio da će tokom jesenjih mjeseci, milioniti putnik biti opslužen i na Aerodromu Podgorica, znatno ranije nego prošle godine, kada je jubilarni putnik dočekan početkom decembra. Takodje, istakao je da će do kraja 2018. godine na oba crnogorska aerodroma biti opsluženo oko 2 i po miliona putnika, 300 hiljada više nego rekordne 2017.godine

Skip to content