Select Page
Avio dostupnost Crne Gore je bila tema u fokusu 25. sjednice Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva Privredne komore Crne Gore koja je održana na Aerodromu Podgorica.

U tom kontekstu, izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Vladan Drašković kazao je da su ACG jedna od ključnih karika u lancu.

On se osvrnuo i na inicijative o eventualnom produženju otvorenosti aerodroma za saobraćaj.

“Ta inicijativa nije nova i posvetićemo joj pojačanu analitičku pažnju, kako bismo pronašli izbalansiranu tačku između rasta troškova u odnosu na projekciju prihoda. Treba da budemo do kraja oprezni kako bismo napravili dobru podlogu za dobru odluku”, naglasio je Drašković koji je dodao da racionalnost i zakonitost u poslovanju moraju biti ključni.

Osim članova PKCG, sastanku je prisustvovao ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović kao i direktorica Nacionalne turističke organizacije, Ana Tripković Marković.

Našu kompaniju su, uz izvršnog direktora, predstavljali i zamjenik, Petar Radulović, šef Komercijalne službe, Miloš Janković i šef Službe za za odnose sa avio kompanijama i razvoj novih ruta, Ivan Kusovac.

Skip to content