Select Page

Aerodrom u Tivtu i tivatska Opština prirodni su partneri u razvoju i promociji grada i države, ocijenili su na današnjem sastanku izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Goran Jandreoski i predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović.  

Zajednički je konstatovano da je saradnja između Opštine Tivat i Aerodroma Tivat dobra i da će ubuduće ona biti još intenzivnija kako bi ispunili očekivanja građana i putnika, odnosno turista.

„Mi smatramo da Opština Tivat treba da bude naša najznačajnija podrška, prirodan partner sa kojim ćemo servise koje pružamo dovesti do najvišeg nivoa. Na zajedničkom smo zadatku jer i aerodromi i lokalna samouprava žele da pruže najbolje usluge građanima, odnosno turistima. Samo svakodnevnom saradnjom možemo doći do toga cilja“, kazao je Jandreoski. 

On se zahvalio Komnenoviću na saradnji sa Opštinom Tivat oko uklanjanja otpada i održavanja komunalnog reda ispred aerodromske zgrade.

Predsjednik Opštine je iskazao punu podršku budućim zajedničkim aktivnostima koji bi, osim servisnih usluga, podrazumijevali jaču promociju Tivta odnosno cijele Crne Gore kao turističke destinacije.

„U nama imate iskrene partnere. Svjesni smo uloge koju aerodromi imaju za naš grad, za njegovu dostupnost i vidljivost, ali takođe i za brojne tivatske porodice koje tamo rade“, rekao je Komnenović.

Sastanak je održan u administrativnoj zgradi Aerodroma u Podgorici. 

Skip to content