Select Page

“Aerodromi Crne Gore dočekaće prve komercijalne letove 9. juna iz Budimpešte i Memingena, avioprevoznikom Wizz air-om, nakon čega će se istog dana iz Podgorice letjeti za Mađarsku i Njemačku”.

Naši aerodromi su u potpunosti spremni za opsluživanje putnika i vazduhoplova u novonastalim okolnostima i mogu reći da smo sa nestrpljenjem čekali dan obnove komercijalnog saobraćaja. 

Takođe, raduje nas činjenica da će naš nacionalni avioprevoznik Montenegro airlines imati svoj prvi let 12. juna za Ljubljanu, odnosno 14. juna za Frankfurt.

Kao što smo već pominjali, aviokompanije sa kojima smo sarađivali u prethodnom periodu najavile su ozbiljan povratak na crnogorske aerodrome. Međutim, zbog situacije sa Korona virusom u većini evropskih zemalja, rasporedi letova su još uvijek podložni izmjenama, o čemu ćemo na vrijeme obavještavati javnost.

U svakom slučaju, mogu reći da će sredinom juna Crna Gora biti povezana sa nekim od glavnih evropskih gradova, a svima koji namjeravaju doći u zemlju u kojoj nema zarazenih korona virusom, želimo srdačnu dobrodošlicu”.

Danilo Orlandić

izvršni direktor Aerodroma Crne Gore

Skip to content