Select Page

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE RYANAIR-A I AERODROMA CRNE GORE 

RYANAIR OD 1. JULA PONOVO USPOSTAVLJA REDOVNE LETOVE SA CRNOM GOROM

 

Ryanair, evropska broj 1 avio-kompanija, najavila je danas (9. juna) ponovno uspostavljanje 9 avio-linija sa Podgoricom, počev od 1. jula, u sklopu ljetnjeg reda letenja ove avio-kompanije za 2020. godinu.

Kako je Crna Gora ponovo uvela određene međunarodne letove u susret dolaska stranih posjetilaca, Ryanair ohrabruje turiste da otpočnu planiranje svog ljetnjeg odmora i obilježe uspjeh Evrope u savladavanju jednog od najvećih izazova našeg vremena.  Detaljni podaci o avio-linijama, učestalosti i vremenu letova se mogu naći na internet stranici www.Ryanair.com.

Evropljani sada mogu da spremaju kofere za povoljna putovanja u Crnu Goru, kako bu uživali na crnogorskom suncu i prekrasnim plažama u omiljenim ljetovalištima. Istovremeno, crnogorski turisti već sada mogu da ostvare svoj odmor iz snova, bilo “kod kuće” ili u inostranstvu.

Ryanair  se raduje dovođenju turista, kako bi se pokrenula regionalna ekonomija koja obezbjeđuje više hiljada radnih mjesta. U znak obilježavanja  ukidanja zabrane putovanja, Ryanair je stavio u prodaju avio-karte po tarifi od svega 39.99€ u jednom smjeru, za putovanja u julu i avgustu 2020. godine, a koja se moraju rezervisati najkasnije do ponoći u četvrtak, 11. juna, isključivo putem internet stranice www.ryanair.com.

Direktor prodaje i marketinga Ryanair-a za CIE i Balkan, Olga Pawlonka,  izjavila je:

Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje da će od 1. jula 2020. godine ponovo uspostaviti 9 avio-linija sa Podgoricom, u sklopu svog ljetnjeg reda letenja za 2020. godinu.  Radjujemo se što ćemo  ponovo ujediniti prijatelje i porodice i dovesti turiste, čime će se doprinijeti pokretanju regionalne ekonomije i očuvati  na hiljade radnih mjesta.

Ovo je, takođe, prilika za sve one putnike koji su usljed zabrane putovanja zbog krize izazvane COVID pandemijom bili primorani da otkažu svoja putovanja s proljeća da sada, kada je Evropa ponovo otvorena za putovanja, iskoriste svoje Ryanair vaučere.  Za očekivati je da će karte po ovim nevjerovatno niskim cijenama biti brzo rasprodate, pa se putnici ohrabruju da ne propuste priliku i posjete internet stranicu www.ryanair.com .”

Savjetnica za odnose s javnošću “Aerodromi Crne Gore”, Marina Miketić Nikolić, izjavila je:

“Sa velikim zadovoljstvom očekujemo povratak aviona Ryanaira, našeg cijenjenog partnera koji je prva low cost kompanija koja je došla u Crnu Goru. Mogu slobodno reći da je naša zajednička saradnja, odnosno rezultati koje smo ostvarili po broju putnika i do tada novih destinacija, zaista promijenila kulturu putovanja crnogorskih građana, a u našu zemlju dovelo mnogo turista iz najvećih evropksih centara. U prošloj godini taj broj je premašio 190 hiljada putnika i veoma smo svjesni koliko komercijani letovi znače za crnogorki turizam, odnosno za kvalitet života ljudi u Crnoj Gori. 

Na našoj pisti vam želimo srdačnu dobrodošlicu”, kazala je PR Aerodroma Crne Gore Marina Miketić Nikolić. 

Skip to content