Select Page

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore AD Danilo Orlandic i v.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljevic, potpisali su Sporazum o poslovno-tehnickoj saradnji. Sporazumom je definisana razmjena iskustva, edukacije, kao i strucna podrška i konsultacije u vezi sa bezbjednošcu, kazali su iz Aerodroma Crne Gore.

Sporazum podrazumijeva edukaciju radnika iz sektora prihvata i otpreme aviona i putnika kao i službe bezbjednosti. U godini kada bilježimo najbolje rezultate u istoriji Aerodroma Crne Gore po svim pokazateljima, želimo da budemo još bolji i uspješniji. Slijedi period ubrzanog razvoja jer hocemo da nastavimo da idemo u korak sa evropskim standardima

Danilo Orlandić

Izvršni Direktor, Aerodromi Crne Gore

Vlaisavljevic je kazao da je potpisivanje ovog sporazuma izuzetno  važno za dva strateški znacajna preduzeca u obje države, koja se mogu ponositi rezultatima svog poslovanja.

“Drago mi je što na samom pocetku rada novog menadžmenta Aerodroma Crne Gore vidim da imamo slicne poglede o razvoju vazduhoplovstva u regionu i pravac u kom taj razvoj treba usmjeriti. Beogradski aerodrom pružice podršku Aerodromima Crne Gore u svim segmentima operativnog funkcionisanja“, istice Vlaisavljevic.

Sporazum o saradnji je, navode iz Aerodroma Crne Gore, utoliko važniji ako se ima u vidu da i Aerodrom Nikola Tesla i aerodromi u Podgorici i Tivtu ove godine bilježe znacajan rast broja putnika, što ce, kako su kazali, doprineti daljem razvoju privrede i turizma u regionu.

Potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Privredne komore Crne Gore Velimir Mijuškovic.

Skip to content