Select Page

Kontrolloni pasaportën

Para se t՚i mbyllni valixhet, informojuni për regjimin e vizave të vendit ku udhëtoni dhe kontrolloni datën e skadimit të pasaportës së vetë.

Historiku i Aeroportit

Zhvillimi i Aeroportit të Podgoricës, nëpër dekada, nga ulja e avionit të parë në truallin e Malit të Zi deri në kohëra të fundit.

Aviacioni i përgjithshëm

Planifikoni udhëtimin me avion të vetë privatë ose biznesi? Këtu mund t՚i gjeni të gjitha informacionet që Ju nevojiten.

COVID-19 : Mjere i preporuke

Informacije vezane za koronavirus – COVID 19

DESTINACIONET

Choose one of your favourite destinations

Lots of offers, ideas and destinations to book at the best price!

partnerët

Partnerët

Skip to content