Select Page

Aeroporti Podgorica

Zemra e Malit të Zi

Vetëm ka një hap larg detit dhe bjeshkëve, në zemër të Malit të Zi, ndodhet Aeroporti i Podgoricës. Ne kujdesemi që të gjitha informacionet për orarin e fluturimeve t՚i keni me kohë, dhe që kryeqytetin e Malit të Zi ta kujtoni si pikënisjen e sigurt të udhëtimeve tuaja. 

 

  Mbërritjet
 
Flutur.Destin.Planif.Ndrysh.Statusi
  Nisjet
 
Flutur.Destinac.Planif.Ndrysh.Statusi

Zgjidhni datën e udhëtimit:

Moti:

Harta e terminalit

Si të vini tek ne

Veçojmë nga oferta

Coffe Cake Bar

Kafe, lëngje dhe ofertë e gjerë e tortave dhe ëmbëlsirave – në hyrje të Aeroportit të Podgoricës.

Royal Taxi

Royal Taxi ofron automjete luksoze që ju sigurojnë transportin komod dhe të sigurt deri tek destinacioni juaj.

Lider Taxi

Lider Taxi siguron shërbime të transferimit të pasagjerëve nga Aeroporti i Podgoricës deri në çdo lokacion në Mal të Zi.

Duty Free Shop

Asortimenti i gjerë i parfumeve, lodrave, pijeve alkoolike, ëmbëlsirave, prodhimeve të duhanit, suvenirëve dhe produkteve për udhëtim.
Më shumë detaje

Tabacco Shop

Tek ne mund të gjeni një spektër të gjerë të prodhimeve siç janë prodhimet e duhanit, ëmbëlsirat, shtypin, etj.

Kompanitë me të cilat bashkëpunojmë

Na përcillni në rrejte shoqërore

Skip to content