Select Page

Aeroporti Tivat

Porta e Adriatikut

Derisa në dorë e mbani biletën që ju çon deri tek udhëtimi i ëndrrave tuaja, Aeroporti i Tivatit do të kujdesohet që të mbërrini me kohë dhe me buzëqeshje. Gjeni të gjitha informacionet për orarin e fluturimeve në Aeroportin e Tivatit dhe për të gjitha shërbimet tjera që ofrojmë.

  Mbërritjet
 
Flutur.Destinac.Planif.Ndrysh.Statusi
  Nisjet
 
Flutur.Destinac.Planif.Ndrysh.Statusi

Zgjidhni datën e udhëtimit:

Moti:
21.0°C

Harta e terminalit

Terminal 1
Terminal 2
previous arrow
next arrow

Si të vini tek ne

Kompanitë me të cilat bashkëpunojmë

Na përcillni në rrejte shoqërore

Skip to content