Select Page

Sponsorimet

Aeroportet e Malit të Zi tradicionalisht përpiqen që të mbështesin organizatat sportive në Mal të Zi, me qëllim të popullarizimit të sportit dhe sukseseve sportive të sportistëve tanë në vend dhe jashtë vendit.

Sponsorimet aktive

KHF Budućnost Podgoricë

Shoqata atletike e Malit të Zi

Komiteti olimpik i Malit të Zi

KB Mornar Bar

KF Lovćen

KH Partizan Tivat

Skip to content