Select Page

Destinacionet

Aeroportet në Podgoricë dhe Tivat në mënyrë të vazhdueshme i avancojnë përmbajtjet dhe kapacitetet e veta, me qëllim të shërbimit edhe më cilësor të pasagjerëve dhe turistëve nga mbarë bota. Qëllimi ynë për të ardhmen është rritja e komunikacionit duke shtuar numrin e linjave të rregullta, low-cost dhe atyre çarter. 

Informacionet mbi fluturimet sezonale

Në faqen Fluturimet sezonale për  Podgoricën i Tivatin mund të gjeni të gjitha informacionet mbi destinacionet me të cilat ju lidhin Aeroportet e Malit të Zi. Zgjidhni destinacionin sipas dëshirës së vetë në meny dhe do të pajiseni me të gjitha informacionet mbi kompaninë ajrore e cila operon në relacionin e caktuar, si dhe për oraret e fluturimeve. 

 

Skip to content