Select Page

Orari i fluturimeve dhe fluturimet sezonale 

Në këtë faqe mund të kontrolloni orarin e fluturimeve për datën e zgjedhur dhe të shikoni orarin e fluturimeve sezonale për sezonin aktual.

Orari i fluturimeve për datën:
14.03.2019.

Zgjidhni datën e udhëtimit:

Mbërritjet
 
KompaniaNumri i fluturimitDestinacioniKoha
  Nisjet
 
KompaniaNumri i fluturimitDestinacioniKoha

Gjithë orari tregon kohën lokale e nisjes nga dhe uljes në aeroportin e Podgoricës. Të dhënat për orarin e fluturimeve automatikisht gjenerohen nga fluturimet e paralajmëruara për sezonin aktual dhe kanë vetëm natyrën informuese. Kompania ajrore e mban të drejtën e ndryshimit të orarit të fluturimeve, gjë për të cilën Aeroporti nuk mund të marrë përgjegjësi. I lutemi pasagjerëve që çdoherë të drejtohen përfaqësuesve të kompanisë ajrore të zgjedhur ose agjencisë turistike të zgjedhur për konfirmim të planit të fluturimit.

Tabela e fluturimeve sezonale

 

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet për destinacionet me të cilat Aeroporti i Podgoricës ju lidh. Zgjidhni destinacion sipas dëshirës në meny dhe do të merrni informacione për kompaninë ajrore e cila operon në relacionin përkatës, si dhe për terminët e fluturimeve.

Nëse keni dëshirë të udhëtoni deri tek një destinacion tjetër, për të cilin aktualisht nuk ekziston linja ajrore e drejtpërdrejtë, mund të bëni lidhjen përmes ndonjë nga destinacionet e disponueshme deri në destinacionin tuaj përfundimtar. 

Mbani në mend se orari mund t՚i nënshtrohet ndryshimeve.

Skip to content