Select Page

Kompanitë ajrore Podgoricë

Kompanitë me të cilat bashkëpunojmë 

Aeroporti i Podgoricës bashkëpunon me kompani ajrore të shumta, në bazë të rregullt dhe sezonale. Në vazhdim mund të gjeni të dhënat e kontaktit të kompanive ajrore me të cilat bashkëpunojmë gjatë gjithë vitit.

Montenegro Airlines

+ 382 (0)20 445 105
+382 (0)20 19804
+ 382 (0)20 664 433
+382 (0)67 624 524
www.montenegroairlines.com

Air Serbia

+382 (0)20 664 740 / 750
+382 (0)20 653 050/ 051
www.airserbia.com

Ryan Air

+ 44 871 500 5050

www.ryanair.com

Austrian Airlines

+382 (0)20 405 884
+43 1 70148 1000
www.austrian.com

Alitalia

+382 (0)20 201 201 / 200
+382 (0)67 241 154
www.alitalia.com

Turkish Airlines

+382 (0)20 653 033
+382 (0)20 634 849
www.turkishairlines.com

Wizz Air

095700003

wizzair.com

Laudamotion

+43 720-20401
www.laudamotion.com

LOT Polish Airlines

+ 48 22 577 77 55
www.lot.com

Aeroflot

+7 (495) 223-55-55

www.aeroflot.ru

Pobeda Airlines

+7 (809) 505-4777
www.pobeda.aero

S7 Airlines

+7 495 783-07-07
www.s7.ru

Skip to content