Select Page

Si të vini tek ne?

AERODROMI CRNE GORE AD

Aerodromski put Golubovci br 14

81000 Podgorica

Ardhja nëpër rrugët publike

Distanca e qyteteve nga Aeroporti i Podgoricës:​
:

Cetina30min
Tivat90min
Tivar60min
Ulqin90min
Nikshiq40min
Zhablak120min
Bijello Pole150min

 

Varësisht nga pikënisja Juaj, për  të ardhur deri tek ne mund të merrni një nga këto akse rrugore:

  • Me rrugë magjistrale të Adriatikut (pranë bregdetit) – Budva – Cetinë (në afërsi është Parku kombëtar Llovqen me mauzoleun e NJegoshit në maje të malit në lartësi prej 1749 m) – Podgorica – Aeroport
  • Me rrugë magjistrale të Adriatikut (pranë bregdetit) – Sutomore – nëpër tunelin Sozina (4185 m gjatësie) – pranë Parkut kombëtar Liqeni i Shkodrës (me hapësirë prej 369.7 km² – liqeni më i madh në Mal të Zi dhe në Gadishullin Ballkanik) – Aeroport
  • Me rrugë magjistrale të Adriatikut (pranë bregdetit) – Herceg Novi – Risan – Nikshiq – Podgoricë – Aeroport
  • Plevla – Mojkovac – Kolashin – nëpër kanionin e lumit Moraça – Podgoricë – Aeroport
  • Zhablak – Shavnik – Nikshiq – Podgoricë – Aeroport

Taksi

Nga Aeroporti i Podgoricës mund të përdorni shërbimet auto-taksi, çdo ditë në kohë kur aeroporti është i hapur për qarkullimin ajror.

Kontaktet për të porositur taksi, për vërejtje dhe lavdërime tek transportuesit zyrtar nga Aeroporti i Podgoricës:

ROYAL TAXI
19702
+382 67 019 702
[email protected]
www.royaltaxi.me

LIDER TAXI
19775
+382 68 803 810
Facebook stranica

Lista e çmimeve të shërbimeve taksi nga aeroporti i Podgoricës:
deri në Podgoricë12,00 €
deri në Cetinë30,00 €
deri në Tivar30,00 €
deri në Budva45,00 €
deri në Kotor55,00 €
deri në Tivat70,00 €
deri në Herceg Novi100,00 €
deri në Ulqin65,00 €
deri në Kolashin 70,00 €
deri në Plavë150,00 €
deri në Zhablak100,00 €
deri në Bijello Pole100,00 €
deri në Plevle140,00 €
deri në Shkodër50,00 €
deri në Tiranë140,00 €
deri në Dubrovnik140,00 €

Marrja e automjeteve me qira

Rokšped Rent A Car

Tel: +382 69 144 044
Tel: +382 69 144 244
Tel: +382 69 144 045
[email protected]
www.roksped-rentacar.com

Sixt rentakar

Tel:+382 67 645 200
Tel:+382 67 645 206
[email protected]
www.sixt.com

Ideal rentakar

Tel:  +382 69 888 777
[email protected]
www.idealcar.me

Meridian rentakar

Tel:  +382 20 234 944
 www.meridian-rentacar.com

AVIS rentakar

 Tel: +382 20 653 066

avis.com

Kompas rentakar

Mob:+382 69 413 757
 Tel:+382 20 244 117

Renault rentakar

Tel: +382 20 653 067
[email protected]
www.renaultrent.me

Budget rentakar

Tel:+382 69 060 013
[email protected]
www.budget.co.me

Europcar Montenegro

Tel: +382 20 653 141
Mob:+382 68 848 400
[email protected]
www.europcar.me

Parkimi

Për të gjithë pasagjerët dhe vizitorët, para objektit të aeroportit të Podgoricës është i siguruar parkimi i ndriçuar me 213 vende dhe 10 vende për autobusë. Në linjën e parë të parkimit, përballë portës për nisje, menjëherë pas kalimit të rampës hyrëse, janë 4 vende të shënuara për pasagjerët me nevoja të posaçme.

  • Parkimi dhe ndalimi i automjeteve në rreth-rrotullimin para objektit të aeroportit nuk lejohet.
  • Marrja e pasagjerëve të mbërritur dhe valixheve të tyre kryhet në parkim për automjetet.
  • 15 minuta fillestare në parkim janë falas!
Lista e çmimeve
15 minuta fillestare në parkim janë falas
Automjeti udhëtarësh (për orë deri në 24 orë)0.60€
Furgonë ( për orë deri në 24 orë )1.20 €
Autobusë ( për orë deri në 24 orë )5.00 €
Automjete ngarkuese (për orë deri në 24 orë)5.00 €
Qëndrimi më i gjatë (për çdo ditë të filluar)6.00 €
Gjoba për humbje të kuponit të parkimit 6.00 €
Qiraja mujore për vend të parkimit 60.50 €
Skip to content