Select Page

Orari i fluturimeve dhe fluturimet sezonale

Në këtë faqe mund të kontrolloni orarin e fluturimeve për datën e përzgjedhur dhe të shikoni orarin e fluturimeve sezonale për sezonin aktual.

Orari i fluturimeve për datën:
14.03.2019.

Zgjidhni datën e udhëtimit:

  Mbërritjet
 
KompaniaNumri i fluturimitDestinacioniKoha
  Nisjet
 
KompaniaNumri i fluturimitDestinacioniKoha

Të gjitha orët e shfaqura janë orët lokale e nisjes dhe mbërritjes në aeroportin e Tivatit. Të dhënat mbi rendin e fluturimit automatikisht gjenerohen nga fluturimet e paralajmëruara për sezonin aktual dhe i takojnë  vetëm për informim. Kompania ajrore e mban të drejtën e ndryshimit të orarit të fluturimit, gjë për të cilën Aeroporti nuk mban përgjegjësi. I lutemi pasagjerëve që çdoherë tu drejtohen përfaqësuesve të kompanive ajrore ose të agjencisë turistike për konfirmim të planit të udhëtimit/fluturimit.

Tabela e fluturimeve sezonale

 

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet mbi destinacionet me të cilat ju lidh Aeroporti i Tivatit. Përzgjidhni destinacionin në meny dhe do të pajiseni me informacionet mbi kompaninë ajrore që operon në këtë relacion, si dhe për terminët e fluturimeve. 

Nëse dëshironi të udhëtoni deri tek një destinacion tjetër, me të cilin momentalisht nuk ka linje ajrore të drejtpërdrejtë, mund të bëni lidhje përmes ndonjë nga destinacionet e disponueshme deri tek destinacioni juaj i dëshiruar. Mbani në mend se orari mund të pësojë ndryshime.

Skip to content