Select Page

Kompanitë ajrore Tivat

Kompanitë me të cilat bashkëpunojmë 

Aeroporti i Podgoricës bashkëpunon me kompani ajrore të shumta, në bazë të rregullt dhe sezonale. Në vazhdim mund të gjeni të dhënat e kontaktit të kompanive ajrore me të cilat bashkëpunojmë gjatë gjithë vitit.

Air Serbia

+382 (0)20 664 740 / 750
+382 (0)20 653 050/ 051
www.airserbia.com

Bees Airline

+38067 557 1275
+38073 557 1275
https://bees.aero/en

Belavia

+375 17 220 25 55
https://en.belavia.by/

Lufthansa

+381 11 430 0164
https://www.lufthansa.com

Flydubai

+49 (0)221 599 882 22

https://www.flydubai.com/en

LOT Polish Airlines

https://www.lot.com/me/en

Luxair

+352 2456-1

https://www.luxair.lu/en

SmartLynx

+371 67207392

https://www.smartlynx.aero/en

Transavia France

+31683673722

https://www.transavia.com/en-EU/home

Jet2.com

+44 20 3059 8336
www.jet2.com

Skip to content