Select Page

Kontaktoni Aeroportin Tivat

Kontaktoni personelin e Aeroportit Tivat duke plotësuar formularët në vazhdim. Do të Ju përgjigjemi brenda afatit sa më të shkurt!

Informacionet:

+382(0)32 670 930

Humbur/të gjetu:

+382(0)32 670 913

13 + 10 =

Si vihet tek ne

Aeroporti i Tivatit ndodhet në bregun e Detit Adriatik, në Grykën e Bokës së Kotorit. Lokacionin e saktë të Aeroportit, si dhe udhëzimet se si mund të vini deri tek ne mund t՚i shihni në hartë. 

 

Skip to content