Select Page

Përqafimi i parë i

Malit të Zi

Filloni udhëtimin e vetë pa asnjë brengë, me të gjitha informacionet për fluturimet, lajmet dhe shërbimet që ju ofrojmë. Le të jenë Aeroportet e Malit të Zi porta juaj drejt metropoleve të mëdha botërore, plazheve me rërë të Lindjes së Largët dhe përvojave të paharrueshme që do t՚i përjetoni.

22.0°C
Podgorica
Mbërritjet
Nisjet
FluturimiKohaDestinacioniStatusi

Informacionet

+382 (0)20 444 244 / 19880
Online formulari

Tivat
Mbërritjet
Nisjet
FluturimiKohaT#DestinacioniStatusi

Informacionet

+382 (0)32 670 930
Online formulari

Kontrolloni pasaportën

Para se t՚i mbyllni valixhet, informojuni për regjimin e vizave të vendit ku udhëtoni dhe kontrolloni datën e skadimit të pasaportës së vetë.

Historiku i Aeroportit

Zhvillimi i Aeroportit të Podgoricës, nëpër dekada, nga ulja e avionit të parë në truallin e Malit të Zi deri në kohëra të fundit.

Aviacioni i përgjithshëm

Planifikoni udhëtimin me avion të vetë privatë ose biznesi? Këtu mund t՚i gjeni të gjitha informacionet që Ju nevojiten.

Kompanitë me të cilat bashkëpunojmë

Në përcillni në rrjete shoqërore

Skip to content