Select Page

Projekat “Tajna Crne Gore” (“The Secret of Montenegro”) prvi put je predstavljen na Aerodromu “Podgorica” kada je na iznenadenje svih,  klapa “Alata”, skrivena medu putnicima, iznenadno zapjevala pjesmu “Crnom Gorom”, a ubrzo se pojavio i “Stars string” kvartet, ciji su clanovi zasvirali tango. Na taj nacin, po prvi put u Crnoj Gori organizovana je flash mob serija.

“Projekat je podržan  od strane Nacionalne turisticke organizacije i Ministarstva turizma Crne Gore, koji promovišu najbolje vrijednosti Crne Gore, a medu njima upravo energiju života i ljepote zemlje. Puna podrška stigla je i od aerodroma Podgorica, ciji menadžment je sa zadovoljstvom prihvatio da aerodrom bude dio ovakve promocije Crne Gore.

Svi koji su se zatekli na aerodromu “Podgorica” imali su priliku da prisustvuju prvom muzickom spektaklu, koji ce se u narednom periodu odvijati na razlicitim lokacijama Crne Gore, u cilju promocije muzike, plesa, kulture i turizma Crne Gore.

Izvodenja ce biti iznenadenje za mnoge u Crnoj Gori. Svaki iznenadni nastup bice prica za sebe, sa originalnim konceptom, a finalni dogadaj je Tajna po kojoj ce Crna Gora biti dugo pamcena.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Skip to content