Select Page

Qershor 1934 - Mitingu ajror i parë

Në muajin qershor të vitit 1934, në Podgoricë u mbajt Mitingu ajror. E kanë përcjellë mbi 10000 qytetarë nga gjithë Mali i Zi. Në program kanë marrë pjesë shtatë avionë bombardues, tre avionë luftarakë dhe disa avionë shkollor.

Programi që ata kanë përformuar ka ngjall entuziazëm të jashtëzakonshëm.

Skip to content