Select Page

Prill 1957 - Linja e parë e kargos

Në prill të vitit 1957, me avion C-47 realizohet linja e parë kombëtare e kargos (Beograd-Sarajevë-Titograd), linja me të cilën janë transportuar gazetat dhe ngarkesat e ndryshme.

Skip to content