Select Page

27. dhjetor 2018. - U hap Terminali 2 në Tivat

Në dhjetor të vitit 2018 u hap Terminali 2 posa i ndërtuar i Aeroportit Tivat, i cili është qëlluar për pasagjerët që nisen. Terminali i ri shtrihet në mbi 3.000m2, dhe e ka pajisjen më bashkëkohore për klasifikim të valixheve, 6 sportele për check-in, 2 korsi për KD kontrollin, hapësirat për përfaqësuesit e kompanive ajrore, të Drejtorisë së policisë dhe të doganës, tualetet dhe portën për nisje.

Me hapjen e Terminalit 2 në aeroportin e Tivatit do të ketë mundësi të shërbehen dyfishi i pasagjerëve sesa deri tani!

Skip to content