Select Page

Sadržaji i servisi

Info pult

Info pult se nalazi sa desne strane od ulaza na terminal. Ljubazno osoblje će vam dati pravu informaciju o vremenima slijetanja i polijetanja Vašeg leta i na zahtijev obezbijediti pomoć oko detalja vezanih za vaše putovanje. Info pult je i mjesto gdje se možete javiti ukoliko Vam je kao putniku sa ograničenom pokretljivošću ili posebnim potrebana potrebna asistencija od strane našeg obučenog osoblja.

Kontakt telefon za sve potrebne informacije je +382(0) 32 671 337.

Mapa terminala

Prodavnice i barovi

Radno vrijeme je usklađeno sa odlaznim letovima sa Aerodroma Tivat.

Duty Free Shop
(Regal Impex GH)

Želite da obradujete svoje voljene? Duty Free Shop nudi proizvode prepoznatljivih svjetskih brendova i domaće proizvode provjerenog kvaliteta po povoljnim cijenama.

Tabacco Shop

Za sve sitnice koje su vam potrebne prije puta! Tabacco Shop je lociran u sjevernom dijelu centralnog hola putničkog terminala, u blizini šaltera za registraciju putnika. 

Caffe Negro

U periodu do polijetanja odabranog leta ili dok čekate dolazak vašeg člana porodice, drage osobe, prijatelja ili poslovnog partnera, možete se odmoriti i poslužiti u baru koji vam je na raspolaganju na Aerodromu Tivat.

Izgubljeno/Nađeno

U slučaju neprispjeća, oštećenja i/ili orobljavanja prtljaga, ili gubitka ličnih stvari, možete se javiti na šalteru Izgubljeno/Nađeno. Aerodrom Tivat pruža i usluge asistencije prilikom pravljenja zapisnika i upoznavanja putnika sa pravilima avio-kompanija u slučaju prispjeća oštećenog ili orobljenog prtljaga.

Neophodno je da prilikom javljanja na šalter dostavite na uvid odsječke od neprispjelog prtljaga i avionsku kartu koja sadrži podatke o ruti. Kako bi potraga dala što brže i efikasnije rezultate, potrebno je da znate i osnovne karakteristike prtljaga, kao što su: tip, proizvođač i boja.

U slučaju da vaša avio-kompanija ne obezbjeđuje dostavu prtljaga na privremenu ili stalnu adresu, morate lično doći da preuzmete prtljag.

 

Ukoliko vaša avio-kompanija obezbjeđuje dostavu prtljaga, vaš prtljag može biti dostavljen na privremenu ili stalnu adresu na teritoriji Crne Gore uz regulisanje carinskih formalnosti u vaše ime.

Za preuzimanje prtljaga neophodno je da pokažete vaš pasoš (ili ličnu kartu – samo za državljane Srbije) i platite neophodne naknade ukoliko to predviđaju carinski propisi. Prispjeli prtljag može preuzeti i član porodice, ako uz vaša dokumenta priloži i svoja lična dokumenta i ključ ukoliko je prtljag zaključan.

U zavisnosti od avio-kompanije, možete odabrati i način obavještavanja o preuzimanju prtljaga po prispjeću istog (tel. poziv ili SMS).

Radno vrijeme službe je od 7 časova do slijetanja posljednjeg planiranog aviona u dolasku.

Kontakt Izgubljeno/Nađeno

Ambulanta na aerodromu

Kao vid dodatne brige, putnicima na Aerodromu Tivat na raspolaganju je i ambulanta Medicinske službe, u kojoj ordiniraju dežurni ljekar i medicinski tehničar.

Ambulanta pruža usluge njege u prihvatu i otpremi bolesnih putnika kao i hitnu medicinsku pomoć.

Skip to content