Select Page

Tender

OBAVJEŠTENJE 2: Neposredna pogodba za ustupanje djelatnosti zemaljskog opsluživanja – snabdijevanja vazduhoplova hranom i pićem na aerodromu Tivat

24 Nov 2020

„Aerodromi Crne Gore“ AD su dana 16.11.2020. godine na internet stranici Društva i dana 17.11.2020. godine u štampanom  mediju „Pobjeda“ objavili Objavještenje da će se sprovesti postupak neposredne pogodbe za ustupanje djelatnosti zemaljskog opsluživanja – snabdijevanja vazduhoplova hranom i pićem na aerodromu Tivat, i u te svrhe davanja u zakup poslovnog prostora.

U toku otvorenosti ovog Obavještenja, „Aerodromi Crne Gore“ AD su konstatovali da je neophodno dodatno pojasniti predmetno Obavještenje, a u sve u cilju transparentnosti i ravnopravnosti svih potencijalnih učesnika u postupku.

S tim u vezi, „Aerodromi Crne Gore“ AD poništavaju ovim putem Obavještenje objavljeno dana 16.11.2020. godine na internet stranici Društva i dana 17.11.2020. godine u štampanom  mediju „Pobjeda“.

„Aerodromi Crne Gore“ AD će naknadno i blagovremeno obavijestiti sve zainteresovane učesnike putem sredstava javnog informisanja i internet stranice Društva.

Obavještenje u cjelosti možete preuzeti ovdje.

Skip to content