Select Page

Shërbimi VIP

VIP shërbimi që ofrohet nga Aeroporti Podgorica përfshin:

 • përdorimin e VIP sallës;
 • kalimin e shpejtë nëpër kontrollet e sigurisë, të doganës dhe të pasaportave;
 • regjistrimin për fluturim në terminalin VIP;
 • VIP parkimin siguruar në mbërritje dhe/ose në nisje para terminalit VIP (në zonë jo sterile);
 • sipas nevojës ose me kërkesë të posaçme, transporti nga avioni deri tek terminali VIP dhe anasjelltas
 • Vërejtje: nuk është i lejuar aksesi në platformë me automjete private.

Sallat VIP

Bëni një surprizë të këndshme për vetën, për miqtë tuaj ose partnerët biznesi në mbërritje ose në nisje nga aeroporti ynë!

Salla VIP 1

 

Kapaciteti8 vende
Çmimi për çdo orë të filluar200€ (pa TVSH)
ShërbimiSipas porosisë, me pagesë shtesë

 

 Përmbajtja e sallës VIP 1: 

 • Klub tavolina (2 copë)
 • Kolltuku (2 copë)
 • Divan dyvendësh (3 copë)
 • Tualeti (për burra dhe gra)
 • Varëse për gardëroba (1 copë)
 • Interneti WiFi

Salla VIP 2

Kapaciteti8 vende
Çmimi për çdo orë të filluar (pa TVSH)200€
ShërbimiSipas porosisë, me pagesë shtesë


Përmbajtja e sallës VIP 2:

 • TV kabllor
 • Klub tavolina (3 copë)
 • Divan dyvendësh (3 copë)
 • Kolltuku (2 copë)
 • Tualeti (për burra dhe gra)
 • Varëse për gardëroba (1 copë)
 • Interneti WiFi

Sallat VIP 1 dhe VIP 2 mund të përdoren veçmas ose si një hapësirë e bashkuar.

 

VIP salla presidenciale

Salla presidenciale është vendi ideal për pranim (qëndrim) të delegacioneve, burrave të shtetit dhe përfaqësuesve të biznesit.

Kapaciteti:
11 vende

Çmimi për çdo orë të filluar:
300€ (pa TVSH)

Shërbimi:
Sipas porosisë, me pagesë shtesë

Përmbajtja e VIP sallës presidenciale 

 

 • TV kabllor
 • Kondicionerët
 • Ndriçimi natyror
 • Xhami balistik antiplumb
 • Klub tavolina (3 copë)
 • Divan trevendësh (2 copë)
 • Kolltuku (5 copë)
 • Kuzhina me pajisje
 • Tualet (për burra dhe gra)
 • Varëse për gardëroba
 • Lule salloni
 • Varëse për gardëroba
 • Linja telefonike e drejtpërdrejtë
 • Interneti WiFi

Rezervimet

Rezervimi i sallave VIP duhet bërë 24 orë para kohës së planifikuar për përdorim, përmes këtyre kontakteve:

 

 • Telefoni +382 (0)20 444 242
 • Faksi +382 (0)20 444 241

Posta elektronike [email protected]

 

Skip to content