Select Page

Kontaktoni Aeroportin Podgorica

Kontaktoni personelin e Aeroportit Podgorica duke plotësuar formularët në vazhdim. Do të Ju përgjigjemi brenda afatit sa më të shkurt!

Informacionet:

+382 (0)20 444 244 / 19880

Humbur/të gjetur:

+382 (0)20 444 246

14 + 12 =

Si vihet tek ne

Aeroporti i Podgoricës ndodhet në qendër të Malit të Zi, 15 minuta larg nga kryeqyteti. Lokacionin e saktë të Aeroportit, si dhe udhëzimet se si mund të vini deri tek ne mund t՚i shihni në hartë.

Skip to content