Select Page
Kazahstanska avio kompanija, Air Astana, koja je 2021. godine uspostavila letove ka Crnoj Gori, nagradila je naše kolege iz Službe zemaljskog opsluživanja Aerodroma Podgorica za doprinos u procesu rada.

Po procjeni avio kompanije, nagrađeni su Darko Prenkić, Maja Paunović i Vanja Rajović koji rade na šalterima za čekiranje putnika. 

Prigodne poklone im je uručio direktor kompanije za Centralnu i Istočnu Evropu i Tursku, Susit Hetiheva koji je, ovom prilikom, najavio da će Air Astana od 3. juna obnoviti letove iz Almatija i Nur-Sultana ka Podgorici.

“Drago mi je da sam opet u Crnoj Gori. Posebno me raduje što je Crna Gora postala redovna destinacija ka kojoj Kazahstanci putuju. Tokom protekle dvije sezone imali smo jako dobro iskustvo. Uz vašu podršku, vjerujem da će predstojeća ljetnja sezona biti najbolja do sada i da ćemo nastaviti da promovišemo vašu lijepu zemlju. Posebno moram da zahvalim osoblju Aerodroma Podgorica koje je omogućilo da naše operacije budu uspješne”, rekao je Hetiva.

Događaju je prisustvovao zamjenik izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Petar Radulović i menadžerka kompanije Air Astana za Crnu Goru, Veronika Bulavitskaja.

 

 

Skip to content